Sadetta, asuja & lääkäriaikoja

18.8.2014

P1010032
P1010070
P1010096
P1010096aa
P1010096bb


No huh mikä maanantai! Tänään on ollut tosi sateinen päivä, mikä itsessään on tietty aina tosi kivaa, mut lisäks mulla ja Nicolla on nyt kaksi vapaapäivää putkeen samaan aikaan. Yhteiset vapaapäivät on muutenkin vähän harvinaisempia eli ihanaa ♥ jaksoin tänään jopa pitkästä aikaa vähän panostaa. Hiukset kiharsin yön yli huivin voimin, pitää ehdottomasti tehä tästä kikasta joku opastus tänne blogin puolelle, ihanat kestävät kiharat ilman mitään lämpöhärpäkkeitä! Pitää viel vähän masterata tätä kikkaa tosin, kantapään kautta tuli opittua pari pikkuniksiä eli ens kerralla katon että menee vähän enemmän putkeen kun blogin puolelle siitä tarinoin. Leikeltiin tänään myös vähän Shirin otsista, ihan siis vaan napsittiin otsalta muutama kiehkura pois, ne kun oli jo siinä mitoissa että oli koko ajan silmissä ja nenässä ja kohtapuoliin ois yltänyt jo suuhun.

P1010096cc
P1010096dd

Aamupäivän vietin kiltisti siivoillen, mut päikkäriajan jälkeen käväistiin koko perheen voimin ulkona pyörimässä pahimpien kuurojen välillä, Shiri tykkää hirveästi kirmailla ulkona säällä kuin säällä ja mennäänkin usein ilman vaunuja, jos tiedetään että pysytään melko lähellä kotia ja Shirin voi napata syliin jos neitonen väsähtää. Nico oli hankkinut tän sadetakin kirpparilta jokin aika sitten ja en kestä miten söötiltä se näyttää kun on liian iso, haha!

Vähemmän miellyttävää tässä päivässä taas oli mun lääkäriaika. Menin Terveystaloon ajoissa ja yritin purkaa jännitystä keskittymällä kännykkäsudokuun, mutta aika paljon kuumottelin - multa siis poistettiin luomi päästä, hiusten alta. Multa ei oo koskaan aiemmin luomia poisteltu eli pelkäsin sen sattuvan kauheesti, mutta lääkäri puudutti alueen kunnolla, enkä tuntenut skalpellilla kaivelua ja ronkkimista enkä myöskään haavan ompelua ollenkaan. Kaupanpäällisiksi sain eroottisen smurffipipon ja kipeän pään, mut nyt se on ainakin hoidettu!

P1010044
P1010096ee

Nyt mä meinasin siirtää smurffipipoisen ruhoni sohvalle ja hakata loppuillan Saints Row kolmosta. Eli ta-ta!

8 kommenttia :

 1. Näinki teidät tänää, sun tukka näytti kyl tosi hyvältä!

  Ps. Shiri näyttää maailman söpöimmältä hillopurkilta takkinsa kanssa :D ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höntti oisit tullu moikkaamaan! ♥ Hahhaa hillopurkki, toi oli hyvä :'D

   Poista
 2. Huh oot niin kaunis! Ihania kuvia muutenkin. Hyvä fiilis välittyy <3

  VastaaPoista
 3. Toi asu sopii sulle ihan älyttömän hyvin!(smurffipipo myös :D) Ja Shiri on ihan ylisöpö ylisuuressa sadetakissaan :)

  VastaaPoista