Merellä

1.6.2014

P1010083
P1010064
P1010080
P1010070
P1010055
P1010086b
P1010086

Laivareissu mamiporukalla - check! Tällä kertaa me lähdettiin pienemmällä porukalla - minä, Karde, Veera, LauraJeninaEssi ja Sirje. Lauantaiaamuna suuntasin ensin Niconn kanssa meidän frendin ylppäreihin ja sieltä suoraan Länsisatamaan, jossa noustiin Silja Europalle 22h risteilyyn. En kyllä oikeesti kestä miten mahtava tää meidän porukka on! Oli ihanaa kävästä tyttöjen kanssa vähän rettelöimässä ja meillä oli tosi hauskaa. Kamera ei hirveesti hillunut mukana, mutta jotain julkasukelposia otoksia olin tajunnut ottaa...

Ihanaa oli myös palata kotiin, jossa Nico ja Shiri ootteli jo innokkaasti. Ostin Shirille laivalta tuliaisiksi setin muovisia leluja, mm. tuttipulloa ja hiusharjaa ja lusikkaa siellä oli, ja ehdin hetken aikaa halailla ja leikkiä skidin kanssa ennen kuin se meni jo yöunille. Ikävä ehti kyllä tulla reissun aikana, vaikkei tää ensimmäinen yö erossa ollutkaan. Varattiin tänään vihdoin meidän juhannusviikonlopun lennot - kuten mainittu, lähdetään Nicon kanssa Dubliniin viikonlopuksi meidän kaveria moikkaamaan, saa nähdä millanen ikävä ehtii iskeä silloin!

Mulla on ensi viikko ihan täyteen ahdettu töitä ja menoa, eli toivon ehtiväni bloggailemaan normaalisti, mut ei saa keihästää jos oon vähän hiljaisempi kuin yleensä! Ja terkkuja myös tätä kautta kaimalleni Sofialle eli lukijalle, joka tuli juttelemaan eilen laivalla, pus ♥ !

11 kommenttia :

 1. meijän porukka on vaan PARAS. <3 ei oo parempaa <3

  VastaaPoista
 2. Mä lähen ens kerralla mukaaaaaaaaaaaaan ! <3

  VastaaPoista
 3. ootpa ollu kauniina liikenteessä !! ihanat meikit ja oot selkeesti jo laihtunu, ja tärkeintähän on että sulla on hyvä olla omassa ihossas ja se kyllä paistaa :) !

  VastaaPoista
 4. Ah, mie oon aatellut kanssa että joku laivamatkailu voisi olla kätevää koska jos menisi esim. iltalähdöllä niin saisi darrailla rauhassa laivassa eikä tarttis darrailla kotona babylin kanssa. Niin tai siis taaperon :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, 22h risteily lähtee 18:30 ja on 16 maissa satamassa! :D

   Poista
 5. Tää nyt ei liity asiaan mitenkään (vaikka mukavan kuulonen reissu teillä olikin!), mutta joskus sillon teit sen "lempipostauksen" niin aattelin linkittää sulle omani, oli ihan mahtava postausidea (: Parempi myöhään..!

  http://herttamaria.blogspot.fi/2014/06/lempipostaus.html

  VastaaPoista
 6. Onko tolla neljännen kuvan oikeanpuoleisella tytöllä blogia? Siis tolla tummahiuksisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Sirje, ei oo enää! :( ennen piti My Little Raf-blogia.

   Poista