Eela 1v

4.5.2014

ig: @fscars

Ihanan Veeran Eela-tyttö, joka siis tosiaan on Shirin bestis, täytti tänään 1v! Tasan vuosi sitten mulla oli laskettu aika ja odottelin jo kärsimättömästi pikkutsirbulaa maailmaan, kun juteltiin Veeran kanssa Facebookin välityksellä ja neiti kertoili kasvavista kivuista joita epäili supistuksiksi. Ja niinhän siinä kävi, että tasan vuosi sitten Eela syntyi, viikkoa ennen Shirin toisen bestiksen 1v-synttäreitä ja tasan kaksi viikkoa ennen kuin Shiri syntyi!

Tänään suunnattiin siis Tuusulaan juhlistamaan pikkuisen ekoja synttäreitä. Herkullisia tarjoiltavia oli niin paljon ettei ne mahtunut kerralla esille ja synttärisankari ja Shiri onnistui jopa vähän leikkimään kiltisti keskenään - eli esittelemään toisilleen leluja. Eela sai meiltä sellaisen Kids Wood-merkkisen lehmäpyramidin, alunperin mun piti ostaa Eelalle jokin vaate, mutten löytänyt mitään kivaa ja mulla jäi lahjan hankinta aika viime tinkaan. Hyvin näytti kyllä lehmälelu kelpaavan, sekä Eelalle itselleen että Shirille..... Haha!

Mä odottelen edelleenkin mun kameraa Verkkokaupalta, eli kännykkäkuvia joudutaan kestämään vielä hetki. Mulla oli tänään päällä H&M:n plussapuolelta tilattu tunika, jonka tilasin alunperin Indiedays Blog Awardsit mielessä ja otin varmasti isoa kokoa, jotta sitä voisi pitää leggiksien kanssa - mut se olikin liian iso enkä tykkää sitä sen säkkimäisyyden takia hirveesti käyttää, mut asukriisi iski. Shirillä oli liila mekko, jonka alkuperästä en oo itse asiassa ihan satavarma, muistaakseni se on joko mun tai Nicon vanhemmilta saatu ja jommankumman siskon pienenä käyttämä. Eela ja Shirihän melkein mätsäs!

Kyseessä siis elämäni ekat lapsisynttärit - sen Shirin toisen bestiksen synttäreille en viime vuonna mennyt, koska olin jo viikkoa yli lasketun ajan ja olo todellakin sen mukainen. Ensi viikonloppuna neitosen 2v synttärit taas on suunnitelmissa, ja sitä seuraavana onkin jo meidän oman Shirbulan ykkösbailut - jännittää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti