Welcome to the dark side

6.2.2014

Usein kuulee miten ihmiset valittaa siitä, että blogeissa kaikki on aina siloteltua kiiltokuvaa eikä bloggaajat koskaan myönnä virheitään tai huonoja puoliaan. Blogissa on elämästä sellainen kiillotettu versio näkyvillä, asunto on aina tip top ja kaikki aina täydellisesti. Itse puolustaudun sillä, että mua itseäni ei kiinnostaisi lukea blogia jossa joku vaan nillittää koko ajan, eli keskityn myös omassani lähinnä elämän hyviin puoliin. Mutta listataampas nyt sitten - mun pimeä puoleni, eli huonot ominaisuuteni!

Äkkipikaisuus & temperamentti. Syytän tästä osittain geenejäni, mutta oon nopeasti räjähtävää sorttia. Ärsyynnyn ihan liian nopeasti, mutta toisaalta myös lepyn aika nopeasti. Positiivisesti tätä piirrettä voisi kuvailla käyttämällä sanoja tulinen ja intohimoinen. Esimerkki: En löydä etsimääni tavaraa nanosekunnissa. Reaktio: Ärräpäitä ja "JOKU ON PÖLLINYT SEN IHAN SALEE"-huudot. Mun kanssa ei ainakaan ole tylsää?

Dramaattisuus. Oon just sellainen ärsyttävä ämmä mikä drama queeniksi ymmärretään. "AHA tää oli tässä nyt tuli ero!!1" ei ole mitenkään harvinainen lause kun olen vihainen. Onneksi Nicokin on oppinut, että minuutin päästä oon taas kainalossa kehräämässä eikä ota mua tosissaan.Laiskuus. Itseäni ehkä eniten ärsyttävä piirre. Oon oikeesti aika saamaton ja laiska ja tosi huono puskemaan itseäni tekemään asioita joita ei huvittaisi tehdä tai keskittymään johonkin joka ei kiinnosta. Tää on näkynyt aikanaan esimerkiksi koulussa niin, että kiinnostavat aineet on ollut 8-10 ja epäkiinnostavat aineet pahimmillaan vitosta. Hyvänä esimerkkinä myös se, että Shiri on päikkäreillä ja siivomisen sijaan kirjoitan tätä luonnoksiin...

Yhteydenpito-ongelmat. Tää tuntuu tosin olevan melkein kaikilla! Voi hurahtaa helposti hyvinkin pitkiä aikoja niin, etten ota yhteyttä, vaikka tyyppi olisikin mielessä ja/tai mulla ei olisi mitään negatiivisia fiiliksiä tyyppiä kohtaan. Hyvä puoli tässä piirteessä tosin on se, että kun huomaa että jonkun kanssa juttu luistaa ihan samalla lailla kuin ennenkin vaikka olisi pitkiäkin radiohiljaisuuksia välissä, tietää että kyseessä on tosiystävä.

Ylianalysointi - vastakohtana hälläväliä-asenne. Tarkoitan tällä nyt sitä, että joskus olen ihan liian "ihan sama", joskus taas ihan liian kiinni mitättömyyksissä. Osaan käsitellä stressiä ihan hyvin ja päästä siitä eroon tavalla tai toisella, mutta joskus jokin asia vaan mättää ihan liian kauan. Ja joskus taas en osaa kiinnittää tarpeeksi huomiota sitä kaipaavaan asiaan. Esimerkki: Pyykit on koneessa kolme päivää ja pyörii joka päivä uudestaan mutten saa aikaiseksi pistää niitä kuivumaan. Samalla stressaan vieläkin jotain tyhmää juttua jonka sanoin vuonna 1996.

Onko pakko lajitella kaappiin ja laittaa uudet lakanat jos ei haluu....Rahankäyttö - toisaalta piheys. Oon petrannut tässä oikeesti kyllä ihan hurjasti verrattuna edelliseen, mutten vieläkään ole mitenkään erityinsen hyvä käyttämään rahaa. Oon nyt yrittänyt tehdä budjetteja viikoille ja kuukausille ja tilanne onkin parantunut, mut törsään helposti. Piheys tulee vastaan taas siinä, että törsään jokseenkin oudolla tavalla. Saatan esimerkiksi ottaa liikaa osamaksulaskuja tai tuhlata ostamalla ruokakaupasta kalliimpaa, mutta olen älytön pihi mitä tulee itseeni. Haluaisin ripsienpidennykset, mutten todellakaan aio käyttää niihin niitä määriä massia mitä niistä kiskotaan. Sama pätee kynsiin, kauneudenhoitotuotteisiin ja kampaajaan. Tänä vuonna tulee itse asiassa kymmenen vuotta siitä, kun olen viimeksi käynyt kampaajalla!

Jaarittelu. Eiköhän tää postaus ole tästä jo esimerkki.


10 kommenttia :

 1. kiva nähä välillä tällasiaki kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D nyt tosin on jo toi läjä siivottu ja lajiteltu, mut monta kertaa kävin sen vierellä vaan huokaamassa "eih..." :----D

   Poista
 2. Mä tunnistin itteni melkein kaikista noista! :D varsinkin äkkipikaisuus, temperamentti, dramaattisuus ja laiskuus on mun paheita, valitettavasti. Just sanoin avokille, että jos yhden asian saisin itsestäni muuttaa, poistaisin ton äkkipikaisuuden. Elämä ois niin paljon helpompaa! Kiva postaus :)
  -Mariia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oishan se, mut voi olla että ois "tylsempää"! :D

   Poista
 3. Miten sulla on tuolikii eksyny tuonne joukkoon:D vai onko tuo tuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah on :----D ostettiin uus ruokapöytä+tuolit mun kaverilta ja yks vanhan pöydän tuoleista oli niin mäsänä et aloin ottaa sitä osiin ja se jäi sille tielleen tohon venailee pääsyä roskikseen !

   Poista
 4. Aah, äkkipikaisuus, dramaattisuus (riidoissa :D), laiskuus ja yhteydenpito-ongelmat, kuulostaa tutulta! Noiden lisäki mulla vielä itsepäisyys niin ai että, hyvä yhdistelmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala minkälaisia me ollaan :-----D

   Poista
 5. Ihan ku mie!:D Oon niin kamalan laiska että itteäkin ärsyttää. Jos mua ei kiinnosta tehdä jotain ni en vaan saa sitten kanssa aikaiseksi tehtyä sitä. Joskus saatan maata kaks tuntia sängyssä miettien tekosyitä miks mun ei pitäs siivota, vaikka huone näyttäisi kaatopaikalta XD Toisaalta taas jos tykkään jostain tai mul on suuri kiinnostus johonkin asiaan, ni sit taas teen kaikkeni sen eteen. Ja sit toi draamattisuus ja temperamentti, aijjai.. Jos en just löydä jotaan niin rageen ihan huolella ja syytän jokaista jonka kohtaan. Oon myös hurja dramaqueen ja monesti nostan turhaa draamaa, toisaalta myös lepyn helposti :D
  Ihmettelen kyllä joskus kun mua sanotaan niin mukavaksi ja hyväksi ihmiseksi XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha! Ehkä meissä on sit niitä hyviä puolia vaan enemmän nii vaakakupit kallistuu positiivisen puolelle :D♥

   Poista